GYMNASIESTRESS

Jaa, visst va, jag har världens gymnasiestress! Det är så svårt att bo i Stockholm ibland. Det är inte som i Blekinge där det bara finns två att välja mellan.. suck. Idag har jag vart på öppet hus på designgymnasiumet i sickla. Det verkade faktiskt underbart. Jag vill verkligen gå där. Det känns skönt att veta. Men nu måste jag bara höja mig till dem betygen som krävs för att komma in. Sen vet jag inte om jag vill gå indusstridesign eller textil och mode. Skitsvårt! Men om jag bara kunde höja mig i alla betyg! Snälla för fan! Jag har bara inte betygssterss jag har pluggstress just nu, jag måste nog egentiligen plugga, men jag pallar inte!
Marc Jacobs har en underbar kampanj! Han har fotograferat en massa kända personer, och sedan gjort reklam för " save you're as"  i projectet The skin you're in. Köper man en t-shirt så går pengarna till hudcancer fonden! Så en sådan t-shirt ska man köpa! Dessutom så är det Marc Jacobs så den är säkert snygg!
       Klang/friduu

I'T WARM TODAY!

Chloë Sevigny for Elle UK March 08

OLD TIMES

               image52


                                                                                     NAJS!

MY LOVE

            image51 

Sköna härliga vår!  
 

MINT AND VINTAGE!

      
Mint and vintage är en skitcool hemsida/butik, fast jag har aldrig vart i butiken men hemsidan är värd att spana in! Det är en blandning mellan nya coola märken som dagmar, minimarket och 2hand! Jätte häftiga kläder!
http://www.mintandvintage.com/ 

PINUP PARTY!

  
Gårkvällen var jäte mysig! Vi hade pinupatema på våran middag! Jag var mer som en texas tjej! Haha. Men det var jätte mysigt, hoppas på lite bilder Aviva! Snyggingbilden! Sen senare gick jag och camilla, Fanny hem till Fanny och tog oss en sen liten drink;) Jag sov hos Camilla, vi åkte till Skärholmen idag, hon shoppade loss, men jag hade inga pengar:( Imorgon blir det bara en massa plugg! Fy, no, so, gympa, svenska! Jaja, det är bara att bita ihop!
/friduu

BOUNCE!

            Dem var så jävla gryma helt enkelt! Skit coolt var det!  Tack och hej!
                                            

GRATTIS ÄLSKLING!

         image49


                                                        Jag älskar dej, GRATTIS!

Härligt!

Livet rullar på som vanligt! Skola på dagen, öppet hus på kvällen + läxor. Idag har jag vart duktig och skickat ett mail till  min kära spanjos, Larura. Sen jag jag pluggat! Sen dog Heath Ledger igår, det är så konstigt när mäniskor som jag aldrgi har pratat med dör, men ändå är det som jag känner honom. Men snygg var han:(
                                       
/friduu

Mums..

                 muffins
Modemuffinsen var med i senaste Elle tidningen, dem var så söta! Igår var jag på värmdö gymnasium på öppet hus. Det var väll okej, men jag tror nog inte att det är något för mig. Men därimot har jag hittat ett gymnasium som skulle vara något. Det är mode och textil på sickla gymnasium, det verkar skitkul. Mycket praktik! Men ett minus är att jag tror att dem har höga intagningspoäng. Menmen, idag har det vart bazzskolan! Vi har förhör med Pre- Arne imorgon (livrädd) så jag måste gå och plugga matte nu. Pöss/FRIDUU
                                  
                                           Sötaste läppglans från Urban's.

sommar

        Klicka för att stänga bilden


                      Godnatt, jag tänkte iallafall ha den här bilden i mina drömmar inatt!

my love

                                                image2693
                                               Min älskade plånka. Dem duger till allt!

Jag saknar dej syster!

           
         image48

Hej

                                        
                   image47

                            Vårens hetaste accesoar måste vara min egna älskade moped!

Vart tog helgen vägen?

Hellu! Helgen försvann! Idag är det söndag, tråkiga söndagkväll. Jag har precis räkant 3 sidor mattematik! Hemskt! I fredags åkte jag till stan och köpte min nya älskling! Jag har shoppat upp mitt pressentkort på Mulberry! Det  var inte helt fel. Det blev en svart väska, jag ville såklart köpa någon av dem där lila lack med nitar och hela köret. Men jag har tänkt mig att jag ska kunna ha den här väskan hur länge som helst, satt jag köpte en svart neutral. Sen köpte mamma en plånbok till pappi, så nu är pengarna slut på pressentkortet. Sen drog min mamma på spawekend, så jag åkte hem. En anning sur Emilia ringde på väggen hem för jag hade glömt att träningen var kl halv 6 så jag så jag sprang hem och hoppa på moppen. I lördags så åkte jag och pappa till nacka gymnasium för att cheka om det var något, jag funderar på att söka till mode och textil och sp utland på nacka, men jag får se. Skolan verkade inte vara i toppform.. Vi åkte till sicklaköpcenter för att köpa en pressent till min lilla kusin som fyllde 8 i lördags. Sen var det en kort hokeymatch som var tvungen att ses. Österåker -96 mot vaxsjö -96. Mycket spännade. Min kusin i målet, det slutade med 4-8 till österåker. Sen åkte vi hem till kussarna och spelade guitarr hero och singstar hela natten lång, all night long, oooh.  Sen när jag kom hem idag är en annan histora... Imorgon är det ännu en long vecka med skola!, suck. Men det är bara att kämpa på. Imorgon har värmdö gymnasium öppet hus, det är väll bäst att gå dit, även fast jag nog inte vill gå där.
Jaja, nu måste jag nog dra mig mot teven (som är sönder)  ): /FRIDUU
                                         image38
jussie


Läxor, läxor


hej

                                  image37
Ojoj, där har vi mig, osminkad! Vilken pudding va? Mitt sociala liv har gått under. Jag kommer hem runt kl 9 varje kväll och äter sen går jag och lägger mig. Jag hinner inte med läxor eller kompisar(ibland;)) Ikväll var jag på öppet hus på östra. Det var som Hinds slutsats, mentalsjukhus, haha. Men det var skönt att gå dit, för nu vet jag att jag inte vill gå där. Åh, nu är det bestämt när jag och emilia ska till Spanien. På påsklovet blir det. Det blev inga skidor, menmen. Jag har inte råd att åka till Spanien två gånger och att åka skidor på tre månader. Trååkigt.
Men jag har lite agg mot dej  just nu ändå, sat tnu käns dej bra att inte åka.
Jag och Julia fick ett till grattis pass på STAS (julia fick). Vi ska träna yoga denna gång. Najss!
Åh, idag åkte min underbara syster till Sydafrika, och hon kommer att vara borta i 6 veckor:( Jag kommer sakna henne!:( Hahahah, matilda fick gå till doktorn idag för en instopad öronprop, hih!
Nä nu ska jag dra och hänga vid teven, kyss! /friduu

Söndag

       
Snart  Sex and the city the movie, den kommer att ha premiär den 5/30 i USA, så vi lär väll få se den i Sverige nästa år, suck! Den kommer att vara så bra, annars blir jag besviken. Ny snygga kläder, och en film! Woo!
Jag tog ut min moped igår kväll:) Det är underbart att ta sig fram i vårsolen.. Idag åkte jag och Julie och badade i västertorp. Riktigt kul, sen åkte vi till Mcdonalds, fy oss. Men det var riktigt najs! Haha!
igår kväll vara jag hemma hos Matildas place! Det var funney. Vi drack te och chillade.
Och nu ska jag försöka komma på hur min balklänning ska se ut. Jag såg en klänning på en Bond film haha.
Den är jätte söt faktiskt:)  Men jag får spåna på den.. Nu måste jag göra per. arnes 7 matte tal, suck!/FRIDUU

Härliga underbara helg!

Hej kompisar! Jag älskar lördagar. Igår var jag och Julia och tränade bodypump. Det var det jobbigaste jag gjot, jag darar fortfarande i armarna! Men jag tror att jag vill skaffa mig ett gymkort på sats, för det var fett najs!
Sen åkte jag och träffade mamma och pappa, vi åt middag för Edita hade middag hemma.
Haha, middag? Sen när jag kom hem några timmar senare, var det mer fest hemma, haha. Fast det var chill:)
Jag hängde lite med alla snyggingar sen drog jag mej till Camillas place! Det var riktigt trevligt!
Camilla och jag vaknade idag och föråt oss på nutella! Vi hade tråkigt så vi åkte och solade, jag måste hålla bränan till vårbalen ju, haha;) Igår fick jag världens sötaste brev från min spanjor Laura. Hon hade gjort en bildbok till mig. Jätte gulligt, så hade hon skrivit ett brev! Snart så åker vi till Spanien! Jag åker faktiskt till Spanien två gånger den månaden! Först med friidrotten och sen med skolan, jag längtar! Det kommer faktiskt att hända en massa det här nya härliga året. Det händelserika 2008! (:
Det kommer att bli så himmla kul i sommar med alla tjejer! Ellens land kanske, tågluffa, Danmark, Kanoten, Mopped semester (bara jag och julia som vill, haaha).
Ikväll ska jag äta middag med familjen, sen ska jag träffa kompisar hoppas jag:) haha
Nä, nu skka jag äta:)! /FRIDUU



                                                              
                                                               Trännig på sats!

Nitarmband!

      

Visst är dem balla? Jag vill ha! /FRIDUU

Sommarlängan!

                      image22
Kommer ni ihåg hur lätt allt var då? Sommaren- 06

Grammmisgalan!

Ja, söta Salem Al Fakir vann ju en massa, han är så in i bänken söt!
Men idag är det onsdag och jag har trännat ballen av mig, suck! Jag är helt slut!
Men nu är det bara två dagar kvar till helgen:) Jag har faktiskt inga planer för helgen men den kommer att utnyttjas helt klart! Nä nu ksa jag knoppa kudden.. / FRIDUU

Godnatt!

         image17


Bara för att jag vill lägga in nya bilder för att alla andra försvann, haha!
/FRIDUU

Vinter!

image448

image449

image450

image451

Nu är det väll ändå på väg till vinter, eller? Det ryska mösorna verkar ialla fall finnas! Men det är sött! Jag vet att min farfar har hur många som helst hemma, jag får gå dit och cheka!
Imorgon börjar skolan, suck! Jag orkar verkligen inte, förra terminen  var hemsk och den här terminen kommer att vara värre! Jag kommer att sluta halv 4 varje fredag, sy en balklänning (panik) höja alla mina betyg, nationellaa prov! Herrgud, jag är redan stressad! Plus att vi har fått en helt ny no- lärare! Pea, wohoo!
Jaja, nu måste jag gå till sängs för att orka skolan imorgon!
Godnatt /FRIDUU

Mums för dem!


Kära sommar!

Hej jag längtar till sommaren!
   
   

Gudmor och jag:) /FRIDUU

Dagen före den 7!

God jul! Idag har jag och tjejerna haft våran efterlängtade minijulafton! Det var skitmys! Alla var glada och mäta!
Sen gick jag hem och åt lite till! Imorgon fyller min älskade Julia 16 år! Vi ska ses och äta lunch på något mysig resturang. Sen ska jag och Emilia iväg och träna, det kan behövas efter denna tjocka jul! Jag ska föresten sluta på dansen, suck. Men jag hinner inte i mitt hetsiga liv, haha. Om två veckor flyttar Ellen till Enskede, fy va tråkigt och kul. Vi får gå till våran gammla kojja innan du flyttar Ellen! Jag behöver lite hjälp också!
Jag ska ha en tavla på min vägg i mitt rum, men jag kan inte välja vilken jag ska ta!
Gå in på www.martinlof.com, sen på more och sedan på "its a shoething". Vad säjs om leopard tavlan?
Spanna in snyggingen! Målningen är på en vägg i ett hotellrum, det är min käraste vän Amanda!
                                                       


Torsdag,

           
Hej folk's! Igår åkte jag och Julia skridskor på kungsan! Det var skit najs, mysigt framföralt, även fast vi inte är mästarna! Efter fikade vi, drack mörk varm chocklad (+ grädde) haha! muuums! Sen åkte jag direkt och träffade Emilia, träääning! Mitt nyåslöte, suck! Menmen, vad gör man inte för att hålla sig i form, haha!
 Sen var jag helt slut! Så jag skynda mig hem och gick och la mig! Jag ska försöka komma in i sov vanna!:)
Det kommer ju hålla länge... Idag har jag bara tagit det chill hemma hos Emilia! Det är det man gör hemma hos Emilia, man kollar på Gossip girl, och äter! Dem har underbart mycket i sitt kylskåp, haha!
Och jag älskaaar verkligen gossipgirl!  Det är så jävla braa! Nu har jag Camillia och Emilia sett alla tolv avsnitt som går att ladda ner, mer kommer nog snart!  Wiie!
Nä, nu ska jag nog gå och städa mitt rum, suck. Jag har försökt hela veckan, men ja!


xo xo/FRIDUU

Glamorous!


Nyårsdagen,

Gårkvällen var för mycket för att jag ska vara pigg idag! Men det var skitkul! Verkligen, jag har snott en massa bilder från Jossan från nyårskvällen hemma hos Hind. Det var jätte kul hemma hos Hind föresten, tack Hind för den roliga kvällen!:) Vi gick hem till Emilia efter tovlslaget, det var lite kaos. Men annars jätte kul! Det var verkligen en jätte lyckad nyårsafton! Jag hade sten kul! Hoppas nu att det nya året kommer att bli bra! Men det är klart det kommer det! Woho, ha ett gott nytt år nu!

Här kommer lite bilder från Jossan hemma hos Hind !
                
   


/FRIDUU

RSS 2.0